Kavak Yelleri - Kavakyelleri.org

Tam Versiyon: Değişen Mine..
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2 3
Dünkü bölümde Mine de sağolsun bu diziyi hayalcilikle suçlayanlara tokat gibi cevaplar verdi.
Şöyleki hepimizin zaman zaman hatalarımız oluyor,hatta bazılarımızın yaptıkları hataları sonunda kendi hayatımızla ödüyoruz,ölmek anlamında demiyorum mesela sevmediğimiz bir üniversiteyi yazmak,yada yanlış kişiler yüzünden gerçek arkadaşlarımızı üzmek vs vs gibi
Mine oyunculuk anlamında bence Efe ile birlikte rollerini en iyi başaran iki isimden biri,ilk girdiğinde gıcık entrikalı bir kız rolünü çok güzel oynadı,şimdi ise geçmişinden dersler alan,hayatı tanıyon,inadına sevgisi için mücadele eden masum bir kızı oynuyor ve çok başarılı,
Bence yiğit abi mine karakteri üzerinden biz kavak yelleri izleyicilerine mesajlar veriyor,hayatımızın dönem dönem hatarlarla dolu olduğunu,önemli olanın hayatta hep samimi olmamız gerektiği hayatın su kadar duru olduğunu anlatıyor 068 son bölümde mine hani yanımdi nilom olmasa beni ağlatırdı kesin ona bu bölümden itibaren sempati duymaya başladım
kesinlikle haklısın..Mine şuan böyleyse geçmişinde yaşadıklarından dolayı bir ailesi olmadığından dolayı böyle...
Minenin durumundanda şu çıkıyor PArçalanmış ailelerin yada yanlıış atılan ilişkilerin bedelimi çocuklar çekiyor.
mine cemle sevgili olsun yeter.
o zaman aslı ve denizden uzak olmuş olur.
kendi halinde büyüsün, çocukluklarını atsın.
valla dün benide çok ağlattı mine,bende seviyorum onu artık ya öyle çırpınması deniz onla konuşmuyor diye ağlaması felan acayip dokundu
işte dedim ya insanlar isteyerek yada istemeyerek geçmişlerde bazen çok büyük hatalar yapıyorlar,her geçen bölümde mine de dostluğun arkadaşlığın dahası sevginin ne kadar güzel bir şey olduğunu farketti,iyi kız mine ya Icon_smile)
real_magic demiş kimine cemle sevgili olsun yeter.
o zaman aslı ve denizden uzak olmuş olur.
kendi halinde büyüsün, çocukluklarını atsın.

bencede...Peace
aysima1905 demiş kikesinlikle haklısın..Mine şuan böyleyse geçmişinde yaşadıklarından dolayı bir ailesi olmadığından dolayı böyle...
Minenin durumundanda şu çıkıyor PArçalanmış ailelerin yada yanlıış atılan ilişkilerin bedelimi çocuklar çekiyor.

evet çok haklısın
Alıntı:Minenin durumundanda şu çıkıyor PArçalanmış ailelerin yada yanlıış atılan ilişkilerin bedelimi çocuklar çekiyor.

EVET YA! katiliyorum minenin cektiklerini ASLI bile cekmedi be.
gerçektende mine çok değişti
bencede eskiden sadece kendini düsünürdü artik cevresi icinde biseyler yapmaya basladi.
Sayfa: 1 2 3
Referans URL