Kavak Yelleri - Kavakyelleri.org

Tam Versiyon: bu hafize NE YAPTIĞNI sanıyoooooo...
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2
Dayak6du:dang:ya bu hafize kendini ne sanıyo hani tam mineyle annanesi konusurken dinledi de sonra içeri girip seni üzenin gözü kör olsun dedi onu üzenin aslı oldugunu bile bile yani demek oluyo ki hafize mineyi aslıya karsı savuncak ya niye kimse anlamıyo ask bu murat ve cananın hatasının cezasını neden onlar çeksin ki yazık değilmi suç onların olmadığı halde bence en büyük cezayı onlar çekiyo asklarını rahatça yasamıyo ayrıca o hafizeye de sinir oluyorum ne demek ya gözü kör olsun o senin kızın ve tek suçu sevmek tabi sevmek suçsa
bu konuda sizinde yorumlarınızı bekliyorum
ewt ya hafize yüzünden aslı ve denizin arası yine açılacak
ama orda farkettiysen aslıyla ilgili bişey oldugunu anladı onun için gizleden dinledi......
zaten hafizeye baştan beri gıcık oluyorum çok itici ama burda mineye destek vermekte haklı ama kızına kötü şeyler söylemesinde haksız lafa gelince sadece çocuklarının iyiliği için çalışan bir anne
hafize artık çok itici bi karakter olmaya başladı hem onane tamam kızı ama onu böle yargılamaya denizle olmasına izin wermemeye hakkı yok kız olmuş üniversiteliBiggrin1
hakketen bu hafize iice kötü bi tip oldu ya
tamam bende sinirlendim ama bir düşündüm ki aslının babası yok ablası karnında sahipsiz bir kız çocuğu taşıyo kadın aslı için istanbulla gelio ve canan ın karnın da ki çocuk denizin babasından ama aslı denizle çıkıo yani tamam beni en çok aslı ve denizin sewgili olması mutlu etti ama o kadının da kendine göre sebepleri var bence
Hafize'nin geçerli sebepleri olabilir ama hangi anne çocuğunun üzüntüsünü ister?
Deniz ve Aslı birbirlerini seviyolar, başkalarının yaptığı hatayı onlar çekmek zorunda diil! Bence onların aşkına izin vermeli ve Canan'la Murat meselesi de unutulmalı (zorda olsa)!!
bence orda hafizenin takıldığı nokta aslının mineye bu şekilde davranmasıydı.o her anne gibi istanbul gibi bi yerde kızını korumaya çalışıo..sonuç olarak canan da hafizenin kızı ve bir çok hata yaptı..hafize kızlarının hata yapmasını engellemeye çalışıor.aralarındaki aşkın büyüklüğünü bilmior şu an..hangi anne kızı kötü olsun ister??
damkh demiş kiama orda farkettiysen aslıyla ilgili bişey oldugunu anladı onun için gizleden dinledi......

onun farkındayım zaten demek istediğim sey mineyi üzenin aslı oldugunu bile bile gözü kör olsun dedi
Sayfa: 1 2
Referans URL