ya aslı çoq yalnız kaldı deniz ve hafize mineyi korumaya basladı efe aslıyla degil hep mineyle bulusuo(zaten efeyle aslı eskisi gibi diil 3 bölüm sonra anca konusubildiler onda da efe mineyle buluscağı için aslıyla bulusmadı yani 3 bölümdür hiç görüsmüolar)çoq yalnız kaldı herkes üstüne gelio(deniz ve hafize) hem o efenin alacağı olsun minenin denizi sevdiğini bilio ama ona vazgeç o aslıyla beraber falan demiyo yani 18 yıllık arkadasını daha tanısalı 1 yıl bile olmayan birine tercih edio hiç yakıstıramadım haksızmıyım ama???????
yani aslında haklısın aslı ile hiç görüşemiyolar bu ara.
ark. aynen sana katılıyom ya bune
haklısın ama dizi böle olunca dahada çook merak edilir daha da çok izlenir bence.. sonra onlar gene eskisi gibi olucaklar bence yavaş yavaş..

çok haklısın aslı için çokk üzülüyorum
bişey oldugu yok dizide ayrılık olsunki dostluk daha sıkı yaşansın demi?
gercekten cok haklisin aslimiz yanliz kaldi yani nerdeyse kötü birsey yani kücük bir kaza filan olsada kiymetini anlasinlar diycem tövbe ya
aslı bööle yapmaya devam eder gereksiz kıskançlıklar tripler ve ben herşeyi biliyorum havalarıyla gezerse gerçekten herkesi kaybedecek efede aslının anlayacağını düşünse dertlerini mineye deil aslıya anlatır ama aslının hiç umrunda deil ne efe ne mine nede deniz denizi nekadar zor durumda bıraktığının bile farkında deil bitek kendisini düşünüyor
aslının hırçın olması bi takım şeylerin birikimi. bu doğal bence. uzamadığı sürece bu çok normal bi durum. bu aslının yaşadığı sorunlara psikolojisinin isyankar tutumu. bi bakıma, bi başkaldırı. aslının hırçın olmasını şuanda normal karşılıyorum.
aynı zamanda efe mineye vakit ayırırken aslıyı unuttu, halbuki dostluğa en çok önem veren kişi efeydi, efenin bu tutumuna şaşırdım açıkçası.
mine iyi bir insan olucaksa aynı tutumu aslıya karşıda göstermeli, çünkü aslı hırçın olmadığı dönemlerde ve mine denizle sevgiliyken aynı zamanda mine kendisine hep oyunlar oynarken bile iyi davranmıştı. şuanda aslının, denizin mineyle görüşmemesini istemeside normal. insanlar eski sevgilileriyle görüşmemeli çünkü.
suda efeyi sevdiğini efeden kaçarak gösteriyo bu çok garip geldi bana. çok tutarsız bi kişilik görüyorum suyu acaip kararlar alıyor. suyun nasıl biri olduğu beni ilgilendirmiyor. aldığı kararlardada dengeli olsun biraz yeter.
su efeyi sevdiği için kaçıyorum diyor efeden, eğer su efeyi seviyosa efenin yanında olsun, illaha efeden kaçıcam diyosa efenin yörüngesinde olmasın. artık ne yapıcağına tam bi karar versin, sonradan çiğniyo çünkü aldığı kararları, aldığı kararlar tutarsız çünkü.
son olarakta bu son bölüm diğer bölümlerden güzeldi. deniz laptopu tamir ettirip aslıyı kurtardı. fedakarlık yaptı, aşkın, suyun efeden efeyi üzmiyim diye kaçtığı gibi değil, denizin aslıya zor zamanında fedakarlık yaparak olucağını gösterdi. aşk için fedakarlık gerek. minenin ise denizin peşini bırakması ve cemle olması iyi, çünkü iki kişinin arasında kara kedi olmaya hakkı yoktu.
güzel bi bölüm olduğunu düşünüyorum, bu haftaki bölümün.
saygılar...
çok haklısın cnm bence aslının bu kadar asi olmasının nedenide zaten hep denizi seviyo olması deniz ona ne yapsada o hep denizi seviyodu gerçekten efede hiç arkadaşını korumuyo hep mineyle aslıyla buluştuğunu daha pek göremedik