Kavak Yelleri - Kavakyelleri.org

Tam Versiyon: geçmise bi dönelim. size bi SORU???????
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2
arkadaslar hatırlarsanız bizimkilerin istanbula geldikleri ilk zaman hani aslıyla mine bahçede konusuodu mine aslıya "dost olalım" diodu aslıda "sen benle dost denizle de sevgili olmak istiosn" minede "ewet çünkü ben denizi seviyorum" dio aslıda ona "bence bu saatten sonra hangimizin denizi sewdiği diil denizin hangimizi sevdiği ve diğerinin bu aşka saygı gösterp göstermiyecegi önemli " demisti ya iste bunları söylerken aslı denizin yaptığı filmin yarısını izlemsti ve denizin kendisi sevdiğini biliodu peki ama neden bunu mineye söylemedi ona üzüldüğü için mi yoksa denizle arasına girmeye çalısacagnı yani yeni kötü oyunlr yapacağını düsündüğü için mi? ayrıca mine bu aska saygı gösterdi mi? hayır ! yorumlarınızı mrkla bekliyorum
ya bu soru saçma oldu biras
siyasiyabend demiş kiya bu soru saçma oldu biras

neden saçma onu da yaz bari
deniz aslı yı sewdini inkara etmiş ti urla da aslı istanbula gidemicek die ama aslı bunu bilmiyodu mineyle aralarında bu konuşmalar geçerken henüz çıkmaya başlamamışlardı hatırlarsan bi de aslı mine için denizle konuşmaya gittiğinde öğrendi denizin kendisinden hoşalndını yani bu olaydan sonra
orda çünkü denizin kimi tercih edecegini bilmiyordu.............
ßen ce MİNE üzülür diye
bencede öle
mine üzülür die olsaydı orda o lafı diiiip de mine yi bozmazdı
bnce hiçte saçma bir soru diil hatta kmsenin göremediği bişiyi görmüş zuzu*

bnce aslı denizin minyi sevmediğinden emin olduğu içn öle söledi bilmiom başkada bişi gelmeio açıkcası akıma
bencede mine üzülür die aslıdada bi kalp wwar sonuçta
Sayfa: 1 2
Referans URL