foruma eklenmesini istediğiniz bölümleri forum konseptinide göz önünde bulundurarak bu başlık altında yapabilirsiniz .
FORUM CAFE DİYE Bİ YER AÇSAN ORADA KONULARI KONUŞSAK FORUM DIŞI KONULARI ANKEY FALAN YAPSAK GÜZEL OLUR...
pardon ben yine büyük harfle yazdım

@linozzi flood yapmayınız lütfen art arda mesaj atmayınız yani eğer eklemek istediğiniz bir şey olursa mesajı düzenle deyip değişiklik yapabilirsiniz
forumda genel sohbet bolumu var zaten bu işlevi görecek
Sohbet demedim ben mesela gs bjk fb sonra msn nick avatar vs.. olsa katılım baya büyür...
lionozi demiş kiSohbet demedim ben mesela gs bjk fb sonra msn nick avatar vs.. olsa katılım baya büyür...
fenerbahce galatasaray msn nick vs bunların kavak yelleri fan sitesi konseptiyle ne gibi bir ilgisi var acaba

işte ayrıca bölüm katılımın çok olmasını istemiyomusunuz

daha güzel olur benden söylemesi

Forumdaki haberleri daha doğrusu yazıları takip edebilmek için Son yazılan cevaplar olsa aşağıdaki kısımda. Admin anladın sen onu
lionozi demiş kiişte ayrıca bölüm katılımın çok olmasını istemiyomusunuz
daha güzel olur benden söylemesi 
katılım yuksek olsun diye sitenin asıl amacı dısına mı cıkalım

amac sizin bahsettiğiniz katılım coklugu olsaydı program download mp3 vs bolumlerde konulabılırdı ama buranın vizyonu bellidir kavak yelleri sevenlerin bir arada bulunmasını dizi hakkında haberler yazılar resimler videolar bulması ...
umarım anlatabılmısımdır
DeL1nquenT demiş kiForumdaki haberleri daha doğrusu yazıları takip edebilmek için Son yazılan cevaplar olsa aşağıdaki kısımda. Admin anladın sen onu
anladım ne demek istedini halletcez onuda

forumda üyelere yardım bölümü mesela resim ekleme yazı yazma video ekleme vs... olsa iyi olurdu "admin" e duyrulur..

bi müzik ile ilgili bi konu açılsa müzikle ilgile konular ,konu üzerinde tartışmalar , müzik ile ilgili anketler olsa ilgilenirseniz saolun
halil _sycho