Kavak Yelleri - Kavakyelleri.org

Tam Versiyon: Kavak Yelleri'nde unutamadıklarınız...
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2 3 4
Kavak Yelleri'nde çok etkilendiğimiz ve unutamadığımız anları, replikleri ve/veya sahneleri buraya yazalım.
Ben 22. bölümde Aslı'nın Deniz'e "Bütün kahramanlarımı kaybettim, şimdi sadece sen varsın." şeklindeki konuşmasından çok etkilendim. Daha önce de Aslı'nın Deniz'e yazdığı mektuptan ve Mine'nin gittiği bölümde Deniz'in ağlamasından çok etkilenmiştim.
Tabi Kavak Yelleri'nde unutulmayacak çok an vardır ama benim unutamadıklarım bunlar. Sizin unutamadıklarınızı siz de yazın, tekrar hatırlayalım.
ben de en çoq aslı kaçırıldığında deniz ve mine lunaparka gelmisti aslı da orda tutuluodu ya hani mineyle denizi o kaçıran adam baq bu senin sevgilin değil mi falan die bisi sölemisti aslıya camdan gösterip aslıda orda ağlamıstı ya ben orda çoq kötü oldm var ya
ha bi de aslı deniz efe hapisaneye düsmüslerdi ya aslının babası yüzünden hiçbiri aslının babasını ele vermemisti ama sonra efenin babası efeye vurmaya kalkınca aslı itiraf etmisti ya ben orda İSTE ARKADAŞLIK DOSTLUK BU DEDİM
21. BÖLÜM SON 5 DK
mrv_mrv demiş ki21. BÖLÜM SON 5 DK

YEssssss.........Icon_smile
ya bende süper kahramanlarında çok etkilendim bide aslının lunaparkta kaçırıldığı zaman etkilendim
12, BÖLÜMDE ASLI YLA DENİZ MİNE NİN FOTOĞRAFLARINI ALACAKLARDIDA HANİ ÖPÜŞÜR GİBİ YAPMIŞLARDI O SAHNE ÇOOOOOK GÜZEL VE KOMİKTİ
ben bi aslının kahramanlarından aslının denizin birbirlerine yazdıkları mektuptan ve denizin mine tarafından havaalanında bırakıldığında aslı ve denizin konuşmaları sarılmalarında etkilendim
SeNeM_5959 demiş ki
mrv_mrv demiş ki21. BÖLÜM SON 5 DK

YEssssss.........Icon_smile

bencede
aslıyla denizin ilk öpüşmesiiiii ve mineyle denizin ilk öpüşmesiBiggrin1
Sayfa: 1 2 3 4
Referans URL