Kavak Yelleri - Kavakyelleri.org

Tam Versiyon: İlk defa senaryo yazıyorum ona göre yorum bekliyorum..
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2 3
23. bölüm

Deniz annesini karşısında görünce ne yapacağını bilememiştir.Annesi ise denizden hesap sormayı beklerken karşısında efe,manken ve tanımadığı bir kız görünce iyice sinirlenmiş,denizden bir cevap beklemektedir.
Leman:Evet deniz bi açıklama bekliyorum senden?..
Deniz ilk önce ne diyeceğini bilemez sonra:bi problem yok.Sadece bi yanlış anlaşılmaydı.Zaten haberin altını okuduysan suçsuz olduğumuzu yazmışlar...
Leman denizin bu konuya böylesine rahat yaklaşmasına kızarak:ne kadar rahat olabiliyosun deniz,gazeteye çıkmak ne demek haberin yok galiba,bi başıboş bırakmaya gelmiyosun,hiç büyümedin hiç...
deniz annesinin böyle sert cevabı üzerine zaten sıkıldığı bu durumdan da kurtulmak için annesine herşeyi açık açık söylemeye karar verir ve şöyle der:büyüyemem tabi anne.Rahat bırakmıyosun ki,hayatta attığım her adıma karışıyosun,ve ben artık bundan çok sıkıldım
LemanOhmy1ğlum ben senin iyliğin için...(deniz lafını böler)
Deniz:iyiyilk falan değil anne,sen öyle zannediyosun.Yaptığım herşeyden,aldığım her karardan haberin olursa ve sen buna müdahele edip düzeltirsen ben nasıl büyük adam olucam?ilerde siz hayatımdan çıktığınızda kendi ayakalrım üzerinde naslı durucam.Eğer iyiliğimi istiyorsan bana izin ver yaptığım yanlış bile olsa deneyerek öğreneyim.
deniz bu söylediklerinin ardından efe,su ve mankeni unutup odasına gider.Leman ise ağzı açık kalmıştır...

Aslı annesinin bu sorusu üzerine ne diyceğini bilemez ve bir müddet sessiz kalır.Annesi bu sessizliğin ardından:Aslı bana sakın yine arkadaşız falan deme...
aslı annesinin bu sözleri üzerina kafasını kaldırıp şaşkın bi şekilde annesine abkar ve bekler
Hafize:siz bal gibide birlikteymişsiniz işte.Ama aslı ben seni bu konuda uyarmıştım.Görüşme demiştim ama sen bide kalkıp sevgili olmuşsun?..
Aslı bi anda noolduğunu şaşırmış ve bunu annesine kimin söylediğini düşünmüştür.Sonunda bunu mineden başkasının söyleyemeyeceğine karar verir.Ama şimdi annesine vermek zorunda olduğu bi cevap vardır.Aslı ise hala ne diyceğini bilememektedir.Ve daha aslı bişey demeden annesi:ama bitti aslı hanım bundan sonra ne denizle görüşüyüosun ne de bişey,hadi eski arkadaşlar dedim izin verdim sen iyi niyetimi suistimal ettin.Bundan sonra yok analdın mı aslı! deyip içeri girer.Aslı ise neye uğradığını şaşırmış ağlamaklı bi şekilde ablasına sarılır ve :abla ben şimdi napıcam?.. der....

Efe lemanla kalmış ve çaresiz suyu ve mankeni de alıp kaldığı odaya gider.Sonunda istemediği olmuş ve su ile yalnız kalmıştır.efe mankeni bi köşeye bırakıp camın önüne gider.Su da yatağa oturur.Bir müddet sessiz kalırlar.Ve su : Ya böyle hiç konuşmıycakmıyız efe?.. der.Efe ise bu soruya şaşkın bi şekilde:sen kendin istedin kızım,ya sen özgür olmayı sevmiyomusun ya çık dolaş biraz,dışarı çık bişey yap...diye suyla yalnız kalmak ve konuşmak istemediğini söylemeye çalışır.Su üzgün bi şekilde:Ya efe,haklısın tabi,tamam istediğin gibi olsun konuşmayalım ama önce beni dinle,efe bak sen farklısın tamam mı?Yani diğerleri gibi değil.Sen çok iyisin,daha önce hiç senin gibi birini tanımamıştım...Ama sen bana o kadar iyi davrandın ki efe ben sana alışmaktan korktum.çünkü sana alışırsam bi daha vazgeçemem diye düşündüm.Yani eğer sen bigün beni terk edersen bunu kaldıramam diye düşündüm..(efe hışımla):peki benim kaldıramıycamı hiç mi düşünmedi su?Ha? der..Su bu soru üzerine mahçup bi şekilde:ben senin kadar mükemmel değilim ki efe...diye cevap verir...

bu günlük bu kadar yeter.eğer beğenirseniz 23. bölüme kadar devamını yazarım88
valla süper yazmissin, laflar falan pek uyumus herkese Icon_smile tebrikler!
cidden çhok süper oolmuşşş tebrk.=)
harbiden güzel olmuşBravo ilerki bölümlerden öncede yazarsan sevinirim
eger sen yazdıysan süper olmuşta sanki alıntı gibi geldi bana..............
yorum yazan tüm arkadaşlara teşekkürler zamanım oldukça yazmaya çalışırım Icon_smile
damkh demiş kieger sen yazdıysan süper olmuşta sanki alıntı gibi geldi bana..............

yok cnm alıntı değil kndim yazdım 88
valla cümleler kişilere göre ellerine sağlık..
cok guzel yazmsin tebrikler

23. bölümün devamı..
(fragmandan faydalandım Icon_smile )

Aslı,denizle birlikte olduğunu annseine söylediğini düşündüğü mineye iyice kızmış,bu sabah ona yaptıklarının az bile olduğunu düşünmeye başlamıştır.Ve mineden hesap sormak için uygun bir an beklemektedir.Ve mineyi merdivenlerden çıkarken kolundan tutup:bizi ayıramayınca ilişkimizi kökten bitirmek için yaptın bunu dimi?.. diye sorar.mine ise şaşırır ve:Aslı sen ne diyosun yaa?..diye sorusuna soruyla cevap verir.Aslı:sen ne dediğimi çok iyi biliyosun mine,denizle birlikte olduğumu da Anneme söyleyen sendin di mi?..Bana doğruyu söyle..diye yine sorar.Mine ise:A a hafize teyze sizin birlikte olduğunuzu mu öğrenmiş diye şaşkınlıkla sorar.Aslı:Mine yapma allah aşkına doğru düzgün ben söyledim de deyince mine:Ne?ben mi söylemişim,ya sen nerden çıkarıyosun böyle şeyleri.ben kimseye bişey söylemedim tamam mı der.Aslı:yaa peki kim söyledi.ablamla konuştum sen eve ağlayarak gelince annanen arkandan gelmiş,onun arkasından da annem gelmiş.aşağı indiğinde ise herşeyi biliyomuş,kim söylemiş olabilir?...diye sorar.Mine biraz üzgün:bak aslı ben kimseye bişey söylemedim.annenin yukarı çıktığından da haberim yoktu.Ben annaneme anlattım.Söylerken duydu heralde.Sonra içeri girip noolduğunu sorduğunda da arkadaşla tartıştık falan deyip gerçeği söylemedim,diye herşeyi anlatır.Aslı şok olmuş,biraz da üzülmüştür.Mine onun bir şey demsine fırsat vermeden:bu arada artık için rahat olsun,ben,cemle çıkıyorum,yani deniz konusunda... deyip ağlayarak yukarı çıkar..Aslı şaşkın bi şekilde kalmıştır....

Deniz ise annesinin gelmesinden hiç memnun kalmamış ve babasının buna nasıl izin verdiğini merak edip,onu aramıştır.
Deniz:Alo,baba,ya nasılsın iyimisin?
Murat:iyiyim oğlum,hayırdır bu saatte?
Deniz:ya ben şeyi sorucaktım,annem niye buraya yalnız başına geldi?
Murat:Ne annen ordamı?
Deniz:evet,yoksa senin haberin yokmuydu?
Murat:yoo bana muğlaya iş toplantısına gittiğini söylemişti...
Deniz:inanmıyorum yaa,bu kadar olur yani,ya baba biran önce annemi al burdan,hem o hamile bi kadın tek başına ...
Murat:tamam oğlum,ben o zaman yarın sabah erkenden geliyorum,anneni de alıp dönerim,hem neden gelmiş ki?
Deniz:ya boşver siz konuşursunuz,unutma erkenden gel
Murat:tamam,iyi geceler
Deniz:iyi geceler...
diye konuşup telefonu kapatırlar.Deniz annesinin bu çocukça davranışına bi anlam verememiştir.Sonra aklına aslı gelir ve bide onu arar.Aslı ise odasında oturmuş minenin söylediklerini düşünmektedir.Telefonu çalar.Açar ve konuşurlar:
(Aslı:a,,DenizBiggrin1)
a:alo,deniz
d:Aslı,iyimisin
a:bilmiyorum deniz
d:ne demek bilmiyorum,ne oldu,neyin var?..
a:deniz,hiç iyi şeyler olmadı,annem birlikte olduğumuzu öğrenmiş..
d:ne?peki kim söylemiş?
a:kimse söylememiş,ya mine eve ağlayarak gelince annanesine anlatmış,onlar konuşurken de annem duymuş...
d:yaa peki annen sana ne dedi?..
a:ya ne diycek,ben seni daha önce uyardım sonra yakın arkadaşsınız diye sesimi çıkarmadım ama bundan sonra görüşmiyceksin dedi...
d(hafizenin neden böyle davrandığını bildiği için):Ya sevgilim tamam üzme kendini yarın ben gelirim okula konuşuruz tamam mı
a:tamam...gel ama.
d:tamam söz gelicem,aslı,seni seviyorum sakın unutma,tamam mı?
a:bende canım,iyi geceler
d:sanada..
telefonu kapatırlar....

devamı daha sonra...
Sayfa: 1 2 3
Referans URL