Ders çalışmayan,ama bundan rahatsız olan "e rahatsız olacağına ders çalış" diyenlere "amann daha vizelere çok var" diyen,vizeler yaklaştıkça " bir ay kala çalışırım " diyen,o ay gelince " son hafta çalışırım hem bilgiler daha aklımda kalır hem fotokopi bulması kolay olur " diyen,o hafta sınavı unutmaya çalışan son akşam sadece biraz göz gezdiren tüm arkadaşlar buyrun bu başlıkta toplanalım,e toplanıp ne olacak valla orasını bende bilmiyorum sadece yalnız olmadığımı hissetmek istedim birden ıyyy ürperdim kedi mi geçti

hislerime tercüman olmuşsun.ama benim henüz vizelerim değil dönemin 2. haftasından sondan 2. haftasına kadar her haftaya yayılmış sınavlarım var.
ahaha hansel beni çağırmışsın

vize haftamın içindeyim

gayet de baba derslerim var makroekonomi mikroekonomi matematiksel ekonomi istatistik filan gibi, ama ben napıyorum, ya yarın sınav öğleden sonraymış, sabah çalışırım diyorum

tembellerin efendisi benim

aynen aynen bide sınav günü sağa sola bakmaktan gözlerin ağrıdığını unutmuşssun

evet o da var..son dakikada "ne öğrensem kar" psikolojisiyle, bir de panikle

oraya buraya bakınmak millete bir şeyler anlattırmak sıralara (bizim okulda duvarlara da...artık üstünü boyamaya bile zahmet etmiyorlar nasılsa hemen doluyor diye...duvarın yerden 1.50 metre yüksekliğe kadar olan kısmı kopya dolu

bezeli

) kopya filan yazmak..tabi hiçbiri işe yaramaz genelde sınavda

yaa işte böyle bir mikroekonomi sınavı geçirdim bugün..aslında daha çok o bana geçirdi

sizde de amma erken başlamış ya aha buda Benim örnek aldığım tek kişilik rol modelim bitanem idolüm ondan öğrenecek daha çok şeyim var o bir usta o bir profosyonel

)
![[Resim: n701366644257679698st3.jpg]](http://img403.imageshack.us/img403/8676/n701366644257679698st3.jpg)
bnde tam sınavdan önekı derss(üni deil daha)arklara bıselr anlattırrım hee deerımm sonra sınavda çıkar son dakka bılgısıyle 10 puanım olur sevıncıylee sınav ok ıı getı laga lugası yaparım kötu notu gorune bayılak gıbı fln olurumm artııqq

kolayı vardı inek arkimden kopyalarım hazırdı bu sene okul değişti napim allahtan hoca deftere not yazdırıo allah razı olsun
valla benim okul bitti ama bende tembellik yapıp yazılıya çalışmazdım ama yine de iyi not alırdım

ya nazar deydı valla hayatımda 1 aldım ılkk defaa