06.11.2007, 04:38 PM
Sayfa: 1 2
06.11.2007, 04:40 PM
ben size sayayım mesela bikac tane
1 mine ile denizin ilk bölümden öpüşmeleri
2 aslının lunaparka kacırılması orda yasanan olaylar
3 aslıgil ilk bölümlerde yiyecek ekmek bulamıolardı we aslının telefonu bayağı pahalı bi model halada gecerli bu
1 mine ile denizin ilk bölümden öpüşmeleri
2 aslının lunaparka kacırılması orda yasanan olaylar
3 aslıgil ilk bölümlerde yiyecek ekmek bulamıolardı we aslının telefonu bayağı pahalı bi model halada gecerli bu
06.11.2007, 05:22 PM
aslıların durumu çok kötü olmasına rağmen her gün ayrı kıyafet giyebiliyor.bir giydiğini bir daha üzerinde göremiyoruz.
aslı bir tıp öğrencisi olmasına rağmen vaktinin çoğunu okulun dışında geçiriyor.
aslı bir tıp öğrencisi olmasına rağmen vaktinin çoğunu okulun dışında geçiriyor.
06.11.2007, 05:35 PM
aslının ilk bölümlerde telefonu eski bir modeldi birden son model bi tlf oldu
hiçkimse alışveriş yapmıyo ama hergün farklı şeyler giyiyor
özellikle efe küçük bir valizle gelmişti okadar kıyafeti ve ayakkabıyı nerden buldu
son bölümde deniz ve efe istanbulun yerel gazetesinde çıkıştı yerel gazetenin urlada ne işi var
oyuncular neden birden bire kayboluyor
kimse kuaföre gitmiyor ama her gün saçları fönlü özellikle mine nin saçlarının dip boyası gelmiş oluyor sonraki bölümde açık renk
vs.. vs... vs.....
hafize kızların yataklarının altına sebze kasası getirmiş ve baya acındırmıştı ama kızların yatakları gayet güsel
hiçkimse alışveriş yapmıyo ama hergün farklı şeyler giyiyor
özellikle efe küçük bir valizle gelmişti okadar kıyafeti ve ayakkabıyı nerden buldu
son bölümde deniz ve efe istanbulun yerel gazetesinde çıkıştı yerel gazetenin urlada ne işi var
oyuncular neden birden bire kayboluyor
kimse kuaföre gitmiyor ama her gün saçları fönlü özellikle mine nin saçlarının dip boyası gelmiş oluyor sonraki bölümde açık renk
vs.. vs... vs.....
hafize kızların yataklarının altına sebze kasası getirmiş ve baya acındırmıştı ama kızların yatakları gayet güsel
06.11.2007, 05:51 PM
aslı çalışıyo kulda unuttunuzmu. telefonu olması normal.
diğer saydıklarına bende katılıyom.
biraz saçma kaçmış.
diğer saydıklarına bende katılıyom.
biraz saçma kaçmış.
06.11.2007, 06:17 PM
hpsine katılıyorum bnde bunları sölicektim ztn ama hepsi söelnmiişşş

06.11.2007, 06:18 PM
Deniz & Aslı & Mine aşk çıkmazı olsa gerek.
06.11.2007, 06:21 PM
ya ne alakası war şimdi.ee ne yapsın efe ist geldi die 5 valiz 2 de koli dolusu eşyamı taşısın

atık dizideki ufak tefek şeylerede takılmayın lütfen..........

06.11.2007, 06:28 PM
EFE_DİLA demiş kiya ne alakası war şimdi.ee ne yapsın efe ist geldi die 5 valiz 2 de koli dolusu eşyamı taşısın
katiliyorum......
06.11.2007, 07:49 PM
bence çok saçma bi soru dizideki her şey gerçek hayattaki gibi olsaydı daha çok çkmaza girilirdi.hani dizilerde gerçek hayatta olmıycak şeyler olur ve bizde film icabı işte deriz ya eğer kavak yellerinde hiç böle dememiş olsaydık o zaman saçmalık olurdu
film icabı işte
film icabı işte
Sayfa: 1 2