Kavak Yelleri - Kavakyelleri.org

Tam Versiyon: mine
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2
mine bu ara çok değişti dimi sizce nasıl? bi de denizden uzak dursa tam olcak ama neyse ona da alışmalı dimi artık?
katılıom sana arkım. mine harbi oldu ama cemi kabul etmekle daa denizle işi bitmedi!!!!
mine ilerliyen bölümlerde cemle gerçek bi ilşki yaşayabilir die düşünüyorum önce denizi kıskandırmak için olcak ama sonra değişecek gibi gerçi 23. bölüm özetinde ceme katlanmaya çalışıyor yazıyordu ama durum deişebilir farkındamısınız minenin en büyük hatası birileri için birilerini kullanması başkası için denizi kullandı deniz için başkasını bu kız hiç akıllanmıcak
minenin bazı huyları değişti ama hala birilerini elde etmek için birilerini kullanması diğer iyiliklerinin üstüne koca bir örtü çekiyor mine akıllanmaz.sevgi fedakarlık ister diyo ama sadece diyo
zehirli_yosun demiş kimine ilerliyen bölümlerde cemle gerçek bi ilşki yaşayabilir die düşünüyorum önce denizi kıskandırmak için olcak ama sonra değişecek gibi gerçi 23. bölüm özetinde ceme katlanmaya çalışıyor yazıyordu ama durum deişebilir farkındamısınız minenin en büyük hatası birileri için birilerini kullanması başkası için denizi kullandı deniz için başkasını bu kız hiç akıllanmıcak

Bİ BAŞKASIYLA DENİZİ KIKSKANDIRMAK İÇİN OLUYOSA BOŞUNA Bİ BAŞKASINIDA HARAP ETMESİN.
KENDİSİ DÜNYANIN MERKEZİ DEĞİL.
HER İSTEDİĞİ OLUCAK DİYE BİŞEY YOK.
Bİ BAŞKASIYLA DENİZİ KIKSKANDIRMAK İÇİN OLUYOSA BOŞUNA Bİ BAŞKASINIDA HARAP ETMESİN.
KENDİSİ DÜNYANIN MERKEZİ DEĞİL.
HER İSTEDİĞİ OLUCAK DİYE BİŞEY YOK.
[/quote]

bende öyle düşünüyorum zaten ama cemin ilgisi ileride minenin sevgisini kazanabilir çünkü denizdede öyle olmuştu benimki bir tahmin
BENDE ÖYLE... BU ARADA ASLIDA UÇMAYA BAŞLADI....
Ya arkadaslar bence,Mine Cemle olmayacak,cunki bu aralar Kerem Asliya asik olacak,Denizle Asli problem yasayacak ve Mine yine Denize kosacak...Sadece Mine simdi Denizi kiskandirmakcin Cemle beraberler gibi oluyur...Icon_smile
arkadaşlar bu ara yine mine çok olmaya başladı ortalııı karıştırıyo yaw harbi akıllanmıcık bu kız bi ara iyiydi ama noldu anlamıyom yane bi öle bi bölee
bence de bu kız uslanmaz ayıca denizde vazgeçip ceme aşık olacağını da sanmıyorum kız kafayı yemiş deniz deniz die
Sayfa: 1 2
Referans URL