Kavak Yelleri - Kavakyelleri.org

Tam Versiyon: hem kavak yellerinde hem dawson's creek 'te(kavak yellerinin ing versiyonu) oynuyomuş
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Bunu hiç bilmiyordum kavak yelleri ile ilgi bir şey arıyodum o arada gördüm hemen sizinle paylaşmak istedim eğer sitede varsa özür dilerim
Mary Jane Nurcan Eren ABD asıllı Türk oyuncudur. Filmler ve dizilerde oynamıştır. 4 tane dizi de görev almıştır. Kavak Yelleri'nde Aslı'nın annesini canlandırmaktadır. Aynı zamanda Pusat adlı dizide Münevver karakterini canlandırmaktadır. İşte dizilerinden bazıları:
• Kavak Yelleri
• Alacakaranlık
• Dawson's Creek
• Pusat

DAWSON’S CREEK
Karakterler
• Joey Potter (Katie Holmes)
• Dawson Leery (James Van Der Beek)
• Pacey Witter (Joshua Jackson)
• Jen Lindley (Michelle Williams)
• Jack McPhee (Kerr Smith)
• Andy McPhee (Meredith Monroe)
Mary Lindley (Mary Jane Nurcan Eren)

burada galiba jen'in yani minenin annanesi galiba
yorum lütfenKiki
hmmmmm saoL ßiLqi içiNnnnnnBiggrin1 afedersin hangi stede gördün ????
vikipedia da gördüm
ilginç bi durum peki hiç dawson's creek videosunda rastladımı biri ben baya izlemistim onun videolarını ama hiç rastlamadım
aaa çok şasırdm..saol paylaşım için..ben bi bakim..video bulursam eklemeye çalışırmBiggrin1
arkadaşlar bi karışıklık olmalı.dawsons creeki tamamen izlemiş ve oyuncularını da tanıyan biri olarak söyleyebilirim ki ne minenin anneannesi rolünde ne de başka rolde kavak yelleri dizisinden bi oyuncu yoktur.ama bi türk oyuncu dawsons creekte oynamıştı o da kktc uyruklu Hal Ozsan dır.hatta bakabilirsiniz dizide Todd Car isimli ünlü bi hollywood karakterini canlandırmıştır.
mümkün değil karıştırmışlar başkasıyla
bilgi için çok sğl ....
yanlış bilgi ise pardon ama vikipedia dan gördüm paylaşmak istedim
gizmoist demiş kiarkadaşlar bi karışıklık olmalı.dawsons creeki tamamen izlemiş ve oyuncularını da tanıyan biri olarak söyleyebilirim ki ne minenin anneannesi rolünde ne de başka rolde kavak yelleri dizisinden bi oyuncu yoktur.ama bi türk oyuncu dawsons creekte oynamıştı o da kktc uyruklu Hal Ozsan dır.hatta bakabilirsiniz dizide Todd Car isimli ünlü bi hollywood karakterini canlandırmıştır.

aynen katılıyorum dawsons creeki tamamen bende izledim ama hiç rastlamadım kavak yellerinden her hangı bı oyuncuBlink1Sad1Icon_smile
Referans URL