Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
bazı filmlerde öyle bi söz söylenir ki beyninden vurur insanı.
misal babam ve oğlum da küçük deniz babasına "insanlar büyüdükçe hayalleri küçülür mü baba?" diye sormuş,ağlatmıştı beni.
dövüş kulübü bunun için inanılmaz bi kaynak.
vaLLa azım burnum hariç heryerimden nefes alliormm (efe) 
Nefret bir yüktür; ve hayat her zaman kızgın olunamayacak kadar kısa. (American History X)
All you have to decide is what to do with the time that is given to you. (Gandalf, Yüzüklerin Efendisi-Kralın Dönüşü

) =tek karar vermen gereken, sana verilen zamanla ne yapacağın.
"that's beauty of music.they can't rake that away from you."
=bu müziğin güzelliği.onu senden alamazlar.
-esaretin bedeli
"Without pain, without sacrifice, we would have nothing.":crap:
-dövüş kulübü
filmdeki "Jack" (yamulmuyorsam kitapta "Joe" diye geçiyo") muhabbeti de pek bi etkileyiciydi.
"I am Jack's smirking revenge."
"I am Jack's wasted life."
"I am Jack's broken heart." ,
gibi..=/
Stregatto. demiş ki"Without pain, without sacrifice, we would have nothing.":crap:
-dövüş kulübü
filmdeki "Jack" (yamulmuyorsam kitapta "Joe" diye geçiyo") muhabbeti de pek bi etkileyiciydi.
"I am Jack's smirking revenge."
"I am Jack's wasted life."
"I am Jack's broken heart." ,
gibi..=/
gerçekten de kitapta Joe diye geçiyor, demek ki yamulmuyorsun

Gora'da Özkan Uğur ilk kez uzay gemisine Cem Yılmazın yanına gelişi ve ardından birden kaybolduğunda Cem Yılmaz'ın;
"Telefon çekmiyo, bu çekmiyo, tükkanı bırakıp gelmişim zaten.Ah Arif kafana zı..yım senin kafana zı..yım.. "
kısmı

Birde
" Sen Türk müsün canım "

cem yılmaz demişken, her şey çok güzel olacak'ta "komada olacaktı kendisi!?" demesiı=D
babam ve oğlumda anneannesi çocuğa bak yavrum insanlar ölmez onlar bizi yukarıda seyrederler demesi beni çok ağlatmıştı
babam ve oğlum dediniz de, denizin yolun kenarına çöküp "ben babamı çok özledim" demesi beni parçalamıştı resmen

ve en sevdiğim film prestij'den süper bir replik; christian bale'in sesi, tonlaması kulaklarıma kazındı: are you watching closely? (yakından bakıyor musunuz?) filmin açılış ve kapanış cümlesi, bir garip yapar insanı, etkiler, belki sarsar.
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11