Son zamanlarda EFE_DİLA adlı moderatör arkadaşımızın üyeleri bozarcasına konuştuğunu fark ettim.Eğer bu sitede arkadaşımız bir moderatörse heleki daha deneme sürecindeyse dahada dikkatli olması gerekiyor.
Şuan sitede bir Admin'in bile böyle bir hakkı yokturki siz daha bu sitede Deneme Moderator sünüz.Lütfen konuşmalarınıza dikkat ederek yazılarınızı yazın.Kısacası kendinize gelin...!
Gereğini ya siz bir özür mesajı yayınlayarakmı çözersiniz yoksa AdminLerden birimi çözer bilemem ama artık bu sitedekiler ile diyaloglarınızı daha düzgün bir şekilde kurmanız gerekir.
Kewyifli SohbetLer...
Buğra Ayan...
Varsa üyelerimizin yorumlarını bekliyorum
bu gibi davranislari hak eden aslinda bir kac tane üye var.... insanlari bazen cildirtma noktasina getire biliyorlar... senin hakli oldugun tarifi vardir tabii... ama 1 konudan 5 ten fazla cikaran resim bölümüne alakasiz bir konu acanlar oldukca sinirlenmeleri dogal.....
bazende üyeler hakediyo grçekten onların bu davranışları pekte yanlış deil yani

bak bugra arkadaşım.ben burda yüzlerce üyenin gereksiz yere açtığı onlarca konuyla uğraşıyorum.çöp kutusuna daha yeni attığım konu ya bir bakıyorumki tekrar açılmış.az önce uyardığım üye tekrar aynı şeyi yapmış.sen olsan ne yapardın???binlerce defa büyük harfle konu açmayın lütfen dedikçe sanki söylememişim gibi yine büyük harfle açılıyor.mod olmam demek bunlara göz yumam gerektiğini belitmez.bazı üyeler o kadar çok gerksiz konu açıyorki şaşırıp kalıyorum.bir kere neye şahit oldum biliyormusun?üye sırf ne biçim bu dizi sizde kek gibi iziiyosunuz demek için üye olmuş düşşünebiliyormusun.eğer gerçekten çok kırıcı olduğumu düşünüyosan bütün ky üyelerinden özür dilerim.ama lütfen birazda bize hak werin....
Ben moderatör arkadaşımıza sonuna kadar hak veriyorum. Özür dilenmesi gerekecek bir durum yok. Gerçekten işi zor onca konu ve mesajla ilgileniyor, sitede düzeni sağlıyor. Bizimde kurallara uymamız gerekir. Lütfen sizde kurallara uyarak Moderatör arkadaşlarımıza yardımcı olun...
Buğra sen bile deneyimim var mod olmak istiyorum demene rağmen flood yaparak forum kurallarından birini ihlal ediyorsun.
Hal böyleyken moderatorlerimiz zaman zaman da olsa herkes gibi insan oldukları için sert çıkışlarda istemeselerde bulunabiliyorlar.
İğneyi kendinize çuvaldızı başkalarına batırınız.