Birçoğunuz okuduktan sonra son dakika olmayack ama şuan son dakika!
Leman'ın çocuğu düşecek.Çocuk Parkı'nda salıncakta sallana çocğun çarpmasıı ile bbesi ölecek...!
öld bişi olursa 40 gün 80 gece bayram yaparım..!!!
bu arada bugra tioların olmaz demistim ama doğru çok pardon
casper123 demiş kiöld bişi olursa 40 gün 80 gece bayram yaparım..!!!
Oldu bile...
ms0061 demiş kibu arada bugra tioların olmaz demistim ama doğru çok pardon
Yarın 26. bölüm geliyor buna inanırsın artık

sagol bildirdin icin o tekmeden sonra yasamasi mumkun degildi zaten....
peki asliyla denize nolacak? cok merak etim eger biliyorsan lütfen söyle
harbiden son dakikaymış bence orda leman canana sen ve bebğin cehenemme kadar gidin dediğinde senaristlerin gerçekten muhteşem fikri bunu sölerken takdiri ilahi gibi bişe yaratmak istediler bence müthiş bir sahneydi yani hiç beklemiyodum şak diye ağzım açık kaldıı ama deniz çok üzülecekyaa offf cananada kızamıyorumkii zaten hatasının farkındaa orda canan ona yardım edecek hastaneye götürecek belkide bebek ölmicek ve canan sayesinde kurtulacak yaa süper bir bölümdü inanılmaz derecede heycanlandım bu hafta geçen haftadan daha heycanlı beklee offfffff
yani sen bilmiyormusun cok merak etim icin bu kadar soru soruyorum kusura bakma
ayyy eet yha ama işallah çck gider.çk ağır laflar etti sn başkasına snn çocuunu elinden alırım dersen öle alınmaz böle alınır işte...yannız deniz aslıya ne dedi ya bn olsam anında tokadı geçirirdim denize

pelin8 demiş kisagol bildirdin icin o tekmeden sonra yasamasi mumkun degildi zaten....
peki asliyla denize nolacak? cok merak etim eger biliyorsan lütfen söyle
Valla Cuma dedim ya öyle
asLım_deNizim demiş kiharbiden son dakikaymış bence orda leman canana sen ve bebğin cehenemme kadar gidin dediğinde senaristlerin gerçekten muhteşem fikri bunu sölerken takdiri ilahi gibi bişe yaratmak istediler bence müthiş bir sahneydi yani hiç beklemiyodum şak diye ağzım açık kaldıı ama deniz çok üzülecekyaa offf cananada kızamıyorumkii zaten hatasının farkındaa orda canan ona yardım edecek hastaneye götürecek belkide bebek ölmicek ve canan sayesinde kurtulacak yaa süper bir bölümdü inanılmaz derecede heycanlandım bu hafta geçen haftadan daha heycanlı beklee offfffff
yani sen bilmiyormusun cok merak etim icin bu kadar soru soruyorum kusura bakma dedin pelin daha bilmiyorum bugün çekildi 26 nın ilk bölümü
peki sagol yinede cumayi beklicez artik