Kavak Yelleri - Kavakyelleri.org

Tam Versiyon: 26. bolüm tahminleri
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2
çok karışık bir bölümdü tahminlerinizi yazın lütfen bence bundan sonraki bölümde ayrılırkar deniz ile aslı !(

bu arada bugra tioları lutfen bulursan yine paylasırsan çok ii olur

offf tahmin etmek çok zorr Blink1
şöle başlarsak deniz yaptığından çok pişman olacak ve aslıyı kıracak ama aslıda ona belki öneceden mineyle yaptıklarını hatırlatabilir sonrada kavga ederler Sad1 ama bildiğim tek şey deniz aslımızı ağlatacak ve belkide aslı onu hiç affetmicek böle düşündüğü için Sad1 ama ayrılmazlar deniz gerçeği anlayınca asla onu bırakmazz (: kiii inş. dilerim ki öle olur Sad1
sonra mine genee yapar yapacağını böle bir durumda denize destek çıkacak ve aslıdan soğuması herşeyi yapacak ama başarılı olamıcak bide eğer lemanın bebeğine bişe olursa deniz mineyi suçlayacak çünkü herşeyi duymuşki cananla konuştu böle oldu diye inş. ondan nefret eder
sonra leman ve canana gelince onları bilmiyorum gerçekten ama sanırım bebek ölmicek gibime geliyor eğer cacan kurtarırsa belki ölmez ama senaryo bu öledebilir ama ölmesi iyi olur çnkü leman hak etmişti bunları sen başkasnın çocuğu için beddua ederken sen kendi çocuğundan olursun yani bebek ölecek herkes üzülecek canan bilee Sad1 peki bu arada lemana tekme vuran salıncaktaki kız ne olur onuda bilmiyorum belki onlardan da bişe çıkar yada kaçarlar Biggrin1
sonra gönül metinin annesinin gönlünü almak için uğraşacak sonra onlarda düğün hazırlıkları yapacak Icon_smile

bu kadar yazabildim yani tahminlerin bunlarr uzun oldu ama Biggrin1
yaa deniz ve aslı hiç ayrılmasında ne olursa olsunn Sad1
aslı şok olup kendini savunamayacak.minede denizi iyice dolduracak.bu arada olayı haber alan efe kereme dayılanacak senin küçücük kızla ne işin olur diye.gerçekleri öğrenen efe deniz oğlana haber uçuracak tabi bir iki bölümü bulur.deniz aslıya kendini affettirdiği sırada aslı cananla ilgili gerçekleri öğrenip denizden sonsuza dek ayrılacak.aslı nasıl öğrencek derseniz bebeğini kaybeden leman can hıraş onlardan intikam alacak.olan yine zavallı aslımıza olacak
deniz ve aslı kısa bir ayrılık yaşıyacak lemanın bebeği düşecek ve murat bu sefer ondan boşanır bence deniz mine ye çok kızacak bu arada efe de aslı ve denizin arasını düzeltmeye çalışacak
lemanı hastaneye kaldıracaklar bütün bunlar olurken canan da heycandan erken doğum yapacak lemanın bebeği ölücek cananın bebeği yaşıyacak leman hain bir plan yapıp cananın bebeğini öldü göstertçek ve cananın bebeğini alacak deniz hatasını anlayıp çok pişman olucak ama aslı kolay affetmiyecek bu sefer onu efe bir şekilde hacı amca yı kuzen olduklarına ikna edecek efe halleder o işiIcon_smile gönül ve metin annesini gönlünü almak için baya bi uğraşıcak işte böyle bu da benim tahminim (not;leman la cananın olayını yazarken dün izlediğim türk filiminden etkilenmiş olabilirim M08)
bence ayrılmasınlar. yani çok saçma olur böyle bişey sonuçta birbirlerini çok seviyorlar böyle küçük sorunlarda hemen ayrılacaklarsa ohoooooo işimiz var yani.ayrıca aslının yaptığı da kötü yani hem denize birbirimizden habersiz bişeyler yapmayalım diyo hem de kendisi yapıyo. 2 dksını verip arayıp haber veremedi mi yani denize tiyatroya gidiyorum diye.
yeliz94 demiş kibence ayrılmasınlar. yani çok saçma olur böyle bişey sonuçta birbirlerini çok seviyorlar böyle küçük sorunlarda hemen ayrılacaklarsa ohoooooo işimiz var yani.ayrıca aslının yaptığı da kötü yani hem denize birbirimizden habersiz bişeyler yapmayalım diyo hem de kendisi yapıyo. 2 dksını verip arayıp haber veremedi mi yani denize tiyatroya gidiyorum diye.

canım dikkatini çekerimki aslı denize haber vermek için bütün gece ttelefon açtım dedi ama hiç vermiyo niye deniz kızgınlıktan telefonunu kapattı diye ki deniz aslıya hesap sormaya giderken bile aslı zaten herşeyi anlatacaktı ama sağolsun denizim fırsat vermedii (:
''menekşe''seninde senaryon süper Biggrin1 ama gerçek olması biraz düşük bir ihtimal (:
ya bnce de aslı şok olduu içn denize herşei anlatamiicak sonra denzde aslının vericek cewabı olmadıını dşnp arkadasına bakmadan gidicek aslının masum olduunu bi gıdım bile dşnmeden onu kafasından atmaya çalışacak aslı belki keremle çalşmaktan wazgeçeblr bu arada deniz de annesiyle hastanede meşgul olucaa içn bnce aslı we denizi 1 ay kadar dizilerde yanyana gremiicezSad1Sad1Sad1
ya bence kavga ederler sonra bi küslük dönemi geçirirler mine bundan faydalanmaya çalışır ama deniz
sonunda gerçeği anlayarak ASLIya geri döner. inş öyle olurPeace
bence aslı denizin suçlamalarını kabul edmeyecek ama deniz ona inanmayacak ve bunun sonucunda ayrılacaklar, daha sonra mine de denizi dolduracak,lemanın bebeği düşebilir,cananın bebeğine bişi olmıcak ama erken doğum olabilir, daha sonra efe ile su da hacı amcaya birbirlerinin arkadaş değil kuzen olduklarıını ikna edebilecek gibi gözüküyo (bu benim tahminim)
Sayfa: 1 2
Referans URL