Kavak Yelleri - Kavakyelleri.org

Tam Versiyon: sapık sandığımız adam melek gibi biri çıktı :D
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2 3
evet arkadaşlar başlıktanda anladınız ne demek istediğimi hangimiz beklerdi böle bişeyi demekki adam aslı otobüsteyken kızın arkasındaki adamlara öle bakıyomuş bizde sazan gibi yanlış anlayıp aslıya baktı sandık valla çok utandım ben yani adamı burda hepimiz ipe götürdük Biggrin1 sapık mapık inş. yorumlarmızı okumuyodurr rezil oluruz valla Biggrin1 ama çok güzeldi yaa aslıya sahip çıktı kötü bişe olmasın diyee çok saolsun biraz kırdık hak etmediği şeler söledik ama neysee Biggrin1

sizin fikirleriniz nee arkadaşlar (:
valla böyle insanlar kalmadi artik helal olsun adama baska denicek bisey yok bazilari onun yasinda kizi olmasina ragmen baska gözle baka biliyor....
ayip ettik resmen
adamın öle yaptıını görünce ağzm açık kaldı vallaa bu zamanda bölesini bulmak zor yani
bencede ama adam min bakislarindan öyle anlasiliyorduu ...hihi neyse özür dileriz eger okuyorsa mesajlarimizi gercekten iyi biriymis helal olsun..
Biggrin1 adamın günahını almışız neler söyledik ya offf
discovery demiş kiBiggrin1 adamın günahını almışız neler söyledik ya offf

hemde neler neler özelliklede ben şahsen Biggrin1 neyse tekrar özür dileriz (:
affet bizi şoför amcaBiggrin1ösürr dilerizzzIcon_smileIcon_smile
inanmıcaksınız ama ben tahmin ettim ben minübüscünün deil o cocukların bakışlarından rahatsız oldum
evet ya adama demediğimizi bırakmadık ama bu devirde böle insanlar kalmadı
Sayfa: 1 2 3
Referans URL