arkadaslar bu iliskiyi bence ilerleyen bölümlerde cok kötü seyler bekliyo..... bi taraftan denize üzülsemde bu kadar abartmasini ve nerdeyse iliskisini bitirme noktasina gelmesni anlayamiyorum....
yorumlari bekliyiorum
ya ewt bence de dinlemeden yargısız infazla kuzuyu astı
evet canım bende sana katılıyorum biraz fazla abartıyo aslıya bu soruyu sormadna önce neden bana söledin gibi bişeyle başlayabilridi hemen pat diye kıza öle sölediki sankii aldatmış gibi deniz çok yanlış yapıyor böle giderse daha ilk zedelenmede biter aşkı hani verdiği sözler unutmasınki zamanında daha beterini kendisi mineye karşı yapmıştı ki aynısı yine bu akşamki bölümde gördük (: ama aslıma çok üzülüyorum herkes ona yalan sölüyor annesi ablası sevgilisi can dostu efe herkesyaa herkes
hak etmiyor benim aslım bunlarıı kız o kadar masumki yani bakamaya kıyamazsın
ama deniz çok hata yaptı kızıyorum şimdi ona inş. aslım ağlamaz genee neden önce dün gece neler oldu diye söledin gibilerinden der diye başlar söze ve AYRILMAZLARR
dayanamam yaa bennn ayrıca denizin annesiyle olan konuşmasınıda hiç beğenmedm çoook pişman olcak çooookk hep annesinin yüzünden yaww
aman ayrılsınlar deniz böle yaparsa ya...
ne bu böle kıza sertçe yaklaşmalar filan...
sanki aslı kötü kadınmış gibi...
deniz çok yanlış davranıo...
böle giderse aslıyı haketmiyor..
kerem beyde abayı yaktı yani...
aslı ile kerem iyi olur bence

bencede abartı yani kendiside mineyle görüsüyo üstelik minenin kendine asık olduğunu bilio aslı o adamla calışmaya mecbur cok fakirler napsın kız deniz bencil ask ve annesi gözünü kör etmiş
denizin annesi aslıya kötü şeyler söylerken onu desteklemesi çok kötüydü.sonuçta sevgili olmadan önce onların çok uzun yıllara dayanan dostlukları vardı ki korkarım onuda kaybedecekler.buşekilde bir şeyleri sürdürmeleri imkansız.yol yakınken ayrılıp eski dostluklarına devam etmeliler,yapabilirlerse tabi
evet ya hep annesi yüzünden doldurdu denizi tabii o da kızın üstüne fazla gidio sanki onu hiç tanımıo
denizi böyle düşüncelere gitmesinin nedeni leman çocuğu iyice aslıya karşı doldurdu
o leman melek gibi gösterdi kendini.hemen aslı kötü kız oldu.bence aslı denizin bu lafına büyük tepki vericek...
pelinkrhn demiş kio leman melek gibi gösterdi kendini.hemen aslı kötü kız oldu.bence aslı denizin bu lafına büyük tepki vericek...
hemde nasil tepki , bence kendisini böyle biseyle sucladigi icin ona cok kizacak ve kisa süreli bir ayrilik yasanacak.....