denizi gördünüzmü ya mineye hiç bişe demedi ya hadi orda annesi duysaydı duymamış olmassı minenin böle önemli bi konuyu denize ulu orta sölemiş olmasını deiştirmez.MİNE NEREDEYSE ONUN AİLESİNİ YIKCAKTI YAA
ayrıca aslıyı hiç sorgulamadan verdiği tepkiye bakarsak mineye hiç bişe yapmamış gibi davrandı ama birilerinin mineyi bu konulardan uzak tutup ona dünyanın merkezi olmadığını hatırlatması gerek ve bence bu kişi kesinlikle EFEEEE
aynen katiliyorum arkadasun
''goldenrose'' sana aynen katılıyorum canım kelimesi kelimesine hemde aynı fikirdeyizz yani artık birileri bu kızı durdurmalı deniz aslıya kızacağına birazda mineye kızsın anlasınki bütün bu olanların tek suçlusu minenin olduğunu ne yapmak bu kız anlamıyorum bi ölew bi böle dönme dolap gibi habire kıvırıyo
sonrada ben ne yaptım gibi masum kızları oynuyo daha ne yapcanya senin yüzünden bir aile dağılmak üzere
artık bu kızı durduracak tek kişi KAHRAMAN EFEMdir deniz çok yumuşak yapamıyokii
hadi bee efem al şu mineyi ayaklarının altına kır bacaklarını bekliyoruzz sendenn

efe bu işi zaten hakkıyla yerine getirio...dikkat ettiyseniz mine kerem le aslı arasında bişey mi war diyinçe efe kuzusuna laf söyletmedi...
ama denizinde çok fevri davranması sıkıo artık yani...aslıya asçık güvenmesi lazım ya...
kıs aşık deli gibi ona...
deniz aslıyı neden bukadar yanlış anladı.sonuçta kız sadece keremle tiyatroya gitti.sanki onları sarmaş dolaş yakalamış gibi davranıyor.sonuçta aslı denizle mineyi daha yakın gördü ama onu asla aldatmakla itham etmedi.bence kesin ayrılsınlar ve aslı onu en çok anlayan efeyle olsun efe çok daha delikanlı bence
mine resmen ailesini dağıtcaktı ona bişey demedi
aslı kerem le tiyatroya gitti diye kıza sölemediğini bırakmadı haksızlık ama
goldenrose'ye katılıyorum ama yinede denize de kızamıyorum o da gitti üniversitenin önünde saatlerce bekledi ve acı gerçeği (aslının hocasıyla sinemaya gittiğini) duydu. ayrıca bu diziye çok şaşıyorum ya her hafta yeni farklı bir konuyla bizi merak içinde bırakmayı başarıyorlar.
ya bnce denizin tepkisi çok aşırıydı we ayrıca daa önce kawga ettklernde aslı fasla uzatmadan barışıodu deniz direk hç aslıya güwenmeden teşhisi koydu bence deniz artq bana bras güwenmeyi öören derken aslıya da güwenmesi gerektiini unuttu..
aslı ile kerem tiyatroya gitti anormal bişi yok ama aslı denize birbirimize açık olalım deyip sonra kerem le çalışacağız diyerek tiyatroya gitmesi üst üste gelince deniz kızdı.
Aslının bi suçu yok denizde olanlarda haklı yalnız öyle soru sorması gereksiz.Olanlardan dolayı
o kadarda gitmeyin yaw minenin üstüne kötü bi niyeti olduunu kötü bişey yapmak istese direk aslıya anlatıırdı bence

denizin tepkisine gelincede aslının ona karşı o kadar kıskançlık krizlerine girmesinden sonra denizin bunu yapması gayet normal gibi geliyo bana