arkadaşlar dizinin baya ki ilerde ki bölümlerinde leman bebeği kaybederse ve de murat lemandan boşanıp canan la evlenebilirmi nedersiniz saten bu senaristlerin işinede belli olmuyo baksanıza her an her şey olabilir dizide.............
leman bu sefer kesin çocuğu düşürecek başkasının çocuğunu kıskanırken kendi çocuğundan olacak bence murat leman çocuğu düşürünce ayrılır ondan ve canan la evlenmek ister ama canan ister mi bilmem
ne yani bebek için mi evli lemanla? bu çok gurur kırıcı bişey ama ben canan yerinde olsam kesinlikle kabul etmem muratı.
yeliz94 katılıyorum kesinlikle ya hem murat cananla evlenirse aslı ile deniz ayrılırlar
leman nedense urladayken hiçbu kadar aslıdan nefret etmiyodu taki bunlar istanbula gelinceye kadar ne oldu bu kadına anlamadım birden değişti yani zaten bebeği mutlaka ölecek ve murat belki bir süre onu yalnız bırakmayabilir ama diğr bebeiği düşünürse canana evlenme teklifi edebilir peki canan bunu kabul edermi ''ASLAAAA'' çünkü zaten yaptığı hataydı bir daha aynı şeyi yapmaz bide kardeşi aslıyı denizi düşünür (:
öyle bisey olmaz cunku ozaman dizide mutlu olan kimse olmaz ve sacma olur belki murat istiye bilir hic zanetmiyorum ama böyle bisey mümkün degil bence ....
Bence murat Lemana bebek için geri döndü. eğer leman bebeği kaybederse işler değişebilir ama canan murata asla geri dönmez bence
arkadaşlar bu sadece tahmin sonuçta ne olacağını biz değil senaristler belirliyor
murat istese bile canan istemez herhalde....hem asliyida düsünecektir kesin...o yüzden olmaz bence.....
BENCE ÇOK SAÇMA Bİ SORU SORMUŞUN ASLA DÖVMEZ BU SORUYU HİÇ BEĞENMEDİM ÇÜNKÜ ÇOK SAÇMA