Kavak Yelleri - Kavakyelleri.org

Tam Versiyon: Çok fazla konu açılıyor..
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
sadece mesela 25.bölüm yorumları diye bir başlık açılmalı yorumlar ona yazılmalı her olay için ayrı konu açılmamalı bu olmasa çok güzel bir forum olacak ama...
bncede ama dınleyen kım gelın bıde bunu bızım uyelere anlatın arastrma yapmdn olan konuları bıdha koyuolar hadı koydunuz uyarı aldınız bu konu var dıe .sılın ozmn actgınız konuyu. ama boşa modların dedıklerını dnleyen yok!!!!
aslında hepımızın dedıgı bır olmalı.düsüncelerımız duygularımız fıkırlerımız
memet6565 demiş kiaslında hepımızın dedıgı bır olmalı.düsüncelerımız duygularımız fıkırlerımız

PuahPuahPuahPuah
memet6565 demiş kiaslında hepımızın dedıgı bır olmalı.düsüncelerımız duygularımız fıkırlerımız

arkadaşım sen naptın öle olayı hepten dramatize haline getirdinBiggrin1
tam üstüne bastın arkadaşım ... sitede bir "karmakarışıklık" durumu gözlemledim bu aralar. "nerde bu devlet nerde bu millet" ! Tongue1 Icon_smile
sitede konular baya karışmış adminler bişey yapın lütfen modlar çalışıyor olabilir ama daha çok çalıssınlar lütfen her konudan 4 5 tane var gördüklerimi bildirmeye çalısıyorum ama siteyle daha çok ilgilenilsin....

bilginize....
no comment =d
doğru düzgün çalışcak modlar lazım 1-2 kişiyle olmuyo bu iş bizde yetişemiyoruz
gerçekten ilgilenecek kişiler varsa moderator başvuru şablonuna uygun olarak başvuruları bekliyorum lütfen tutup 12 mesajla ben bilirim ben yaparım demeyin mesaj sayınız konu sayınız biraz çok olmalı ki sizi mesajlarınızdan konularınızdan biraz da olsa tanıyalım.
Referans URL