Kavak Yelleri - Kavakyelleri.org

Tam Versiyon: aslı deniz kerem
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
arkadaşlar sizce aslı denizi bırakıp da kereme aşık olur mu? ya da böyle bişey olsun ister misiniz?
yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler...
kesinlikle olmaz. Aslıyla deniz ayrılamazlar
hayır aslaa ama asla istemem ayrılmalarını Sad1 Sad1 zaten ayrılsalar bile deniz varya hayatının hatasını yapmış olacak ama bi yandanda aslıya çok yüklenmesi gereksiz sonuçta güzellikle söleseydi belki her şey yolunda giderdi yani kerem hocayla aslının arasında hiçbişe olamaz çünkü kerem hoca aslıya denizle ne zamandır tanışıyosunuz dediğinde aslı o hep vardı zaten dedii yani artık bu söün üstüne ne denirrr Sad1 aslıda kerem hocasına aşık olamaz ama kerem hoca yakınlık duyabilir mesela denizle aslım ayrılırlarsa kötü günleri kerem hoca ona unutturabilirr diyee aslıya her konuda güveniyorum niye annsine bile gerçekleri anlatan kız sevgilisine neden anlatmasınkii X1
aslı denizden ayrılmaz ama denizin o cadı anası warken ayrılacaklar gibii keremde aslıya aşık oluyooo
aslı denizi sevio ve kerem onun öğretmeni böle bişey olmaz yani
bence böyle bişi olmaz...ayrılmazlarX1
aslıdan öyle bişi beklemem ama keremin son bölümde aslıya bakışları pek hoşuma gitmedi bilemiyorum yani
saçmalama böle bişi olmz
Referans URL