23.11.2007, 09:28 PM
23.11.2007, 09:32 PM
konuyu yanlış yerde açmışsın..genel sohbet bölümüne açmalıydn
ama şunu söliim hemen oks daha her şeyinbaşı..bizim gibi öss ye hazırlanıp gece gündüz dersaneden çıkmayanlar napsın??
şu 6 ay geçse de öss ye girsek kurtulsak

ama şunu söliim hemen oks daha her şeyinbaşı..bizim gibi öss ye hazırlanıp gece gündüz dersaneden çıkmayanlar napsın??

24.11.2007, 12:56 AM
konu yanlış yerde olduğu için taşınmıştır...
24.11.2007, 02:57 AM
oks sırasında "bööööö oks ühühühü" sesleri duyulur...o nesil öss çağına gelir, yeni okscilere "oks de bir şey mi, asıl öss bööö ühğhühühü" nutukları atar, sonra aynı nesil üniversiteyi bitirir bu kez össcilere "öööö öss de neymiş asıl kpss çok feciii ühühü" der sonraa onlar biter bu kez de "üühühü öğrencilik yıllarıı keşke o yıllara geri dönsek de girsek o sınavlara" sesleri duyulur.. ha tabi bu süreç içinde adı geçen tüm sınavların adı da formatı da 35438 kez değişir..kimler şanslı kimler şanssız muhabbeti muhakkak yapılır nesiller-arası... ne diyim, Allah hepimize kolaylık versin..ay ama bu kez de çok yoğunluk olur üstüne 4384 sınav daha gelir.. ömrümü yedi sınavlar be!!! 
bu başlığa böyle uzun uzun yazdım gören de beni oksci sancak ha..
bu başlığa böyle uzun uzun yazdım gören de beni oksci sancak ha..
24.11.2007, 02:14 PM
oks ne demek arkadaslar??
24.11.2007, 04:11 PM
-asli- demiş kioks ne demek arkadaslar??
oks lise giriş sınavı demek eski ismi lgs
oks sınavı kolay bir sınav ama öss çok zor o yüzden bu kadar kafaya takmaya gerek yok tabii ki sınava çalışmalı ama anneler hep çalış çalış diolar işte
24.11.2007, 04:54 PM
ahh ahh ben oksde istediim yeri tutturamadim diye kalktik geldik isvicrelere su sinav sisteminden kurtulmak icin...öyle de oldu, burda kabuslarim olabilcek gelecegimi belirleyen sinavlarla ugrasmak zorunda diilim, iyiysem gelecegim parlak, tabi calismam lazim ama en azindan calismamin karsiliini aliorum, diyelim ki koca sene calistin sinavda karnin basin her tarafin agrio, noluo? tüm caba cöpe! yeter artik degissin bu sistem dicem de kolay diil ki...
24.11.2007, 05:03 PM
bende bu sene oksye giricem insan bazen hiç büyümesek keşke diyor(hatta bazen değil hep)
24.11.2007, 05:06 PM
ben girdim öss ye 2 senem war daha ama annem başladı bile çok çalış demeyee
24.11.2007, 05:41 PM
YELLOW SUG@R demiş ki-asli- demiş kioks ne demek arkadaslar??
oks lise giriş sınavı demek eski ismi lgs
oks sınavı kolay bir sınav ama öss çok zor o yüzden bu kadar kafaya takmaya gerek yok tabii ki sınava çalışmalı ama anneler hep çalış çalış diolar işte
aciklama icin cok tesekkür ederim canim