24.11.2007, 10:38 AM
hani bu bölümde mine efeye" işte senin arkadaşlığında buraya kadar" demişti efede ona "nereye kadarmış"dediğinde mine de onu "eski dostlar araya girene kadar" demişti işte ben orda efeye çok kızdım bi kere ben ondan "onlar benim eski dostlarım değil" demesini beklerdim. bi de mineye çok kızdım bir kere siz efeyle arkadaşlık etmeye başlayalı sadece 1-2 ay falan oluyo hemen öyle havalara girmeler falan yani unutmasın o eski dostlar dediği efenin 18 yıllık "DOSTLARI" mine ise sadece su an için arkadaşı
sizce kim dostlarını bırakıp yeni arkadasıyla samimi olur yani illa dostlarıyla ilgilenmemesi mi gerekiyo mine için mine bunu ima etmeye çalıstı sonuçta onları 18 yıldır tanıyo mineyi ise daha 1 yıl bile olmadı o yüzden bence mine kendine biraz fazla güveniyo gibi geldi dimi am arkadaşlar...!
sizce kim dostlarını bırakıp yeni arkadasıyla samimi olur yani illa dostlarıyla ilgilenmemesi mi gerekiyo mine için mine bunu ima etmeye çalıstı sonuçta onları 18 yıldır tanıyo mineyi ise daha 1 yıl bile olmadı o yüzden bence mine kendine biraz fazla güveniyo gibi geldi dimi am arkadaşlar...!
sadece bi dizi..sağol
:content:um