Kavak Yelleri - Kavakyelleri.org

Tam Versiyon: eski dostlar(MIŞ)...
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
hani bu bölümde mine efeye" işte senin arkadaşlığında buraya kadar" demişti efede ona "nereye kadarmış"dediğinde mine de onu "eski dostlar araya girene kadar" demişti işte ben orda efeye çok kızdım bi kere ben ondan "onlar benim eski dostlarım değil" demesini beklerdim. bi de mineye çok kızdım bir kere siz efeyle arkadaşlık etmeye başlayalı sadece 1-2 ay falan oluyo hemen öyle havalara girmeler falan yani unutmasın o eski dostlar dediği efenin 18 yıllık "DOSTLARI" mine ise sadece su an için arkadaşı
sizce kim dostlarını bırakıp yeni arkadasıyla samimi olur yani illa dostlarıyla ilgilenmemesi mi gerekiyo mine için mine bunu ima etmeye çalıstı sonuçta onları 18 yıldır tanıyo mineyi ise daha 1 yıl bile olmadı o yüzden bence mine kendine biraz fazla güveniyo gibi geldi dimi am arkadaşlar...!
bilmem ama mine artık dostluuuu hakedio bnce
haklısn o havalara girdi suellınlığa başladı yine herkese gaz veriyo ama o efe den ağzına layık cevapları alıyo
mine ne yaparsa yapsın onların dostu olamaz sadece bir arkadaş olarak kalcak
evet mine havalara girdi ama sende bunu bu kadar dert etme zuzu**Biggrin1 sadece bi dizi..sağolBiggrin1
YELLOW SUG@R demiş kimine ne yaparsa yapsın onların dostu olamaz sadece bir arkadaş olarak kalcak

katılıyorM05:content:um
mine çok hatalar yaptı we yapiorda ama dostu olacağını sanmıorumm
mine eskide çok hata yaptı ve deniz için hala yapmaya devam ediyor sadece arkadaş ama dost değil.
Referans URL