Kavak Yelleri - Kavakyelleri.org

Tam Versiyon: ne gıbı degıssın dızı.yorum
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
mrb.bence dızıyle alakası olmayanlar,gıtsın.dızıye yenı kısıler gelsın mesela bılıyorum mınenın pesınde dolaşan o ımajı degısık küpelı cocıgun rolünü bızden kımse begenmıyo.onun yerıne başka anlam tasıyan kımse, gelsın.sonra efenın hayatını bıraz degıstırsek.kendıne parasal bır ıs bulsa enazında arkadaslarına yardımlarda bulunması örn.aslı ve ailesının parasal durumuna efenın bazen yardım etmesı.ama bazen.mınenınde karekter degıstırmesı. ( bu gıbı seyler olsa ıyı olmazmı arkadaslar) ( cvp )
valla olabilir ama senaristlerin işine belli olmazIcon_smile
olabilr ama olmazda yaniiBiggrin1
düsünün aslının ögretmenı aslıya asık olması.bu cok güzel bır konu.dızıdekı askların güclenmesı.dızı yenı bır özellık ıcıne gırer.mesela ben efenın polıs abısının dızıde neye yaradıgını bılmıyorum anlamsız yerdeler.kamera onlara geldıgınde belkı bızler sıkılıyoz.ha ılk baslarda rolü ıyıdı efeyle beraber ögretmene takılmaları.ama sımdı dızı dısında gıbı bıseyler.örnk.efenın abısının yenı bır cafe acması ve bızımkılerde oraya takılsalar bı nevı dızıyı bır araya toplasalar.ıyı olmazmı
Referans URL