Kavak Yelleri - Kavakyelleri.org

Tam Versiyon: hayatınızda yer alan iyi yada kötü anılarınızı yazarmısınız
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
arkadaşlar buraya çok hoşunuza giden yada sizi ağlatan üzen sevindiren birer anılarınızı yazarmısınız mesela ben başlayayım ok
daha 11 yaşındayım tam ana cadde üzerinde oturuyoruz tamda anacaddenin karşısında fırın var her sabah sıcacık ekmek için sabahları fırına giderdim bir gün yine çıktım yolda giderken hava ne güzel diye yukarıya bakıyordum biden düştüm bi çukura o an tek aklımdan gecen allahım dedim öldümde cehennememi geldim acep (bu kanıyada ben düşerken üstüme toprakta yığıldı ordan aklıma geldi cehennemide öle biyer zandediyomIcon_smile)))))) ) ondan sonra bi baktımki kanalizayson çukuruna düşmüşüm 4 metrelik adamın biri yukardanda bağırıyo ' koşun çocuk düstü diye ' gözlerimi bi actım hertaraf beyaz oda tozdan adamın biri iple indi beni kucakladı götürdü yukarı hemen sağlık ocağına götürdüler beni iyiydim ama başımda bi dellikle yaşıyorum ama ogün den sonra havaya bakmayı bırakın insanların suratına bakamıyom düserim diee
selma22 demiş kidaha 11 yaşındayım tam ana cadde üzerinde oturuyoruz tamda anacaddenin karşısında fırın var her sabah sıcacık ekmek için sabahları fırına giderdim bir gün yine çıktım yolda giderken hava ne güzel diye yukarıya bakıyordum biden düştüm bi çukura o an tek aklımdan gecen allahım dedim öldümde cehennememi geldim acep (bu kanıyada ben düşerken üstüme toprakta yığıldı ordan aklıma geldi cehennemide öle biyer zandediyomIcon_smile)))))) ) ondan sonra bi baktımki kanalizayson çukuruna düşmüşüm 4 metrelik adamın biri yukardanda bağırıyo ' koşun çocuk düstü diye ' gözlerimi bi actım hertaraf beyaz oda tozdan adamın biri iple indi beni kucakladı götürdü yukarı hemen sağlık ocağına götürdüler beni iyiydim ama başımda bi dellikle yaşıyorum ama ogün den sonra havaya bakmayı bırakın insanların suratına bakamıyom düserim diee

gerçekten çok kötü bi anı üzüldümm
bende ii bi anımı yazıım
bizim burda yazın fuar kupası adına spor şenlikleri düzenlendi bizimde gösterimiz wardı vali,belediye başkanı,gençlık il spor müdürü, yardımcıları,bölge spor müdürü fln herkes orda çok heyecanlıydık hepimiz takım olarak yarışma gibi bişey oldu biz gösterimizi fln yaptık tabi çokta alkış aldık gösterimiz bittikten sonra valiyi belediye başkanını,... artık kim warsa orda selamladık fln sonra il spor müdürü hiç beklemediğim bi anda beni çağırdı herkes bana bakıodu heyecan bi kat daha arttı tabi sonra beni kayserinin en başarılı jimnastikçisi seçtiler madalyamı da aldım o günüm herşeyiyle güzeldi yaa 02.08.2007 saat 18:35 civarlarındaydıı Icon_smile)
rockmaniax seninkii çok güsel bi anıymış Icon_smile

ben de yazıyım barii
bir gün arkadaşlarla doğum günü partisine gitçektik sınıftakilerin çoğu bizim ewi bildikleri için bize gelceklerdii we sonraa yürüyerek bi arkadaşın ewine gidip ordan da parti olan yere gitçektikk bizimkiler geldii ben bunları arkadaşın ewine götürdüm ama biz 5 dk falan geç kaldık o da sağolsun arkadaş geç kaldık diyee bizi beklemeden gitmişş onların kapılarına geldiğimiz zaman ewlerinin zillerini bilmiyoruz tabee ***** gibi arkadaşın teki bütün zillere bastıı Biggrin1 sonra bi dairenin zili takıldıı we o dairede bizim sınıftaki bi çocuk oturuyomuş Biggrin1 rezil olduk tabii ordan ben sizi götürüyüm ama yeri tam bilmiyorum dedim onlar da tamam dedilerr yola koyuldukk ama benim yüzümden kaybolduk Biggrin1 o sirada arkadaşın çantasınıı aldılar bisikletlee.bi de onun arkasından koştukk derken çantayı aldık ama bu arada aradan 2 sa geçmişş herkes bizi arıyoo. en sonunda annemgil geldilerr bizi bizim ewe götürdülerr sonraa bi telefon nerdesiniz falan herkes bağırıyoo tabii bizi beklemeyen arkadaşaa neyse bizii bi mağazanın ordan alcaklardıı anlaştık telefondaa gittik orda yoklarr artık bağlar koptuu sinirler gerildii herkes kzın üstüne yürüdü falan ama sonuçta 1 saatte olsa katıdıkk doğum gününe Biggrin1 böylee ilginç bi gün geçirmiştim...
bi kere sınıftan 15 kişi ile maceristana festivale gidicektik sonraa okulda gece 10 da toplandık işte ayrıldık yola cıktık sonra sonra gece yanımda gizem wardı biz uyumustuk yorgunduk ama herkes uyanıktı sonra bizim yüzümüzü boyamıslarr kalktım gizeme bakıpp gülüyorum fln ama herkes bana bakıp gülüyodu sonraa yolda oldugumuz için 1 gün boyunca o boyalarla durmustummm Biggrin1Biggrin1
Referans URL