Kavak Yelleri - Kavakyelleri.org

Tam Versiyon: İpek Ongun
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2 3
1961 yılında Amerikan Kız Koleji, Edebiyat Bölümü'nden mezun oldu. İpek Ongun,; yazı hayatına, 1980 yılında başladı.Gençlik romanlarından sonra, gençlere yaşama kültürü ve kişisel gelişim gibi konularda, yardımcı olmasını amaçladığı bir üçlü yazdı. Bu kitapların ilki 1991 yılında TÜYAP'ta "Altın Kitap Ödülü"nü aldı. Ayrıca gençler için yaptığı bu çalışmalar nedeniyle kendisine Rotary Kulübü tarafından "1995-1996 Meslek Hizmetleri Ödülü" verildi. 1998 yılında da Oriflame firmasının 250.000 kişilik bir halk jürisine yaptırdığı anket sonucu yılın en başarılı kadın yazarı seçildi. Evli ve iki kız çocuğu annesi olan yazar, yaşamına Mersin'de devam etmekte.

Eserleri:
-Bir Genç Kızın Gizli Defteri
-Arkadaşlar Arasında Bir Genç Kızın Gizli Defteri 3
-Kendi Ayakları Üstünde Bir Genç Kızın Gizli Defteri 3. Kitap
-Adım Adım Hayata Bir Genç Kızın Gizli Defteri 4. Kitap
-Yarım Elma Gönül Alma
-Afacanlar Çetesi
-Bir Pırıltıdır Yaşamak Hayatı Iskalamayın
-Bu Hayat Sizin Gençliğin Kıymetini Bil Derler İyi De... Nasıl?
-Şu Çılgın Tempoda Duyarlı Davranışlar
-Sabah Pırıltıları
-Arkadaşlar Arasında Bir Genç Kızın Gizli Defteri 2. Kitap
-Kamp Arkadaşları
-Bir Genç Kızın Gizli Defteri 1. Kitap
-Yaş On Yedi
-Şimdi Düğün Zamanı Bir Genç Kızın Gizli Defteri 6. Kitap
-İşte Hayat Bir Genç Kızın Gizli Defteri 5. Kitap
-Anne Babama Sevgilerimle, Lütfen Beni Anla
-Mektup Arkadaşları

Alıntıdır.
bir genç kızın gizli defterinin 7.si hayat devam ediyor da var o seri süper ya inşallah 8.de çıkar çok merak ediorum ne zmn çıkacağını
paylaşım için sğl
ewt bi genç kızın gizli defterinin bütün serisini bende okudum çok güsel dier afacanlar çetesi mektup arkadaşları ve kamp arkadaşlarınıda okudmm artık bi genç kızın gizli defterinin 8. kitabını bekliormm
ben onları ilkokul 5 e giderken sewiyodum geçen gün şöyle bi bakaıyım dedim resmen saçma yaaa(tabi bu benim düşüncem)
sen serisini okumamışsın herhalde çok güzeldir
4. siniftayken komsumun kizi, o zamanlar hayran oldugum ablam oku diye vermisti... annemle bazi isler icin ankaraya gittigimde, 1. kitapla kendi ayaklari ustundeyi bitirmistim. ah ne severdim serrayi, onun gibi olmak isterdim. akilli, super bir arkadas takimi olan, candan bir insan... o gun bugun gecti, son haric ipek ongunun butun kitaplarini okudum, simdi bakiyorum, az cok ne kadar yalanmis, ne kadar pembeymis hersey. Serra nin hayati utopikti. deniz kenerinda bir evde oturuyordu, annesiyle cok guzel anlasiyorlardi. Okulu superdi, yazlarini cesmede geciriyordu. cok edepliydi. ve sonra buyudum, ve gordum ki hayat boyle degil. insan ilk gunden oyle kolay bir is bulamiyor, insanlar o kadar iyi degil. lise desen yan gelip yaticak eglenilecek bir yer hic degil. ya demek istedigim cocuklar icin guzel kitaplar yaziyor.. ama madem masal okumak istiyorsunuz o zaman. kucuk prens okuyun, aya yoluculugu okuyun uc silahsorleri okuyun ne bilim, ama bir genc kizin defteri sadece hayal kirikligi yaratiyor.
ophelia helal olsun sana daha güzel tarif edilemezdi ama okurken satırların sayfaların nasıl akktığını hiç anlamazdım aradan 4 5 yıl geçince anladım her şey o kadar toz pembe değil...
Bir Genç Kızın Gizli Defteri
-Arkadaşlar Arasında Bir Genç Kızın Gizli Defteri 3
-Kendi Ayakları Üstünde Bir Genç Kızın Gizli Defteri 3. Kitap
-Adım Adım Hayata Bir Genç Kızın Gizli Defteri 4. Kitap
-Afacanlar Çetesi
-Bir Pırıltıdır Yaşamak
-Arkadaşlar Arasında Bir Genç Kızın Gizli Defteri 2. Kitap
-Kamp Arkadaşları
-Bir Genç Kızın Gizli Defteri 1. Kitap
-Yaş On Yedi
-Şimdi Düğün Zamanı Bir Genç Kızın Gizli Defteri 6. Kitap
-İşte Hayat Bir Genç Kızın Gizli Defteri 5. Kitap
-Mektup Arkadaşları
kitaplarını okudu.
ya iste guzel kismi oydu, kitaplarini basladigimiz gun bitrebiliyorduk, ara sira komikti de, iste hayati okudugumda gulmekten kirilmistim. birde hani gunluk formatinda oldugu icin, kendimizi ozel hissediyorduk. hani sanki cok gizli birseye, bir insanin en derin duygularinin icine bakiyormus gibi oluyordu. ama tabii eger bir kac tane dostoyevski romanini okuduysan- baska romanlardan hic bahsetmiyorum bile- basitligi anlasiliyor. gerci, aslinda o basitlik okuma askini asiliyor dersen bak o zaman hic bisey diyemem.
Sayfa: 1 2 3
Referans URL