01.12.2007, 12:05 AM
sana satıyorum son sözlerimi ellerimde kalan..
sana sölüyorum son lafları..sana bakıyorum son bakışlarımla..seni arıyorum kalan son yarımla..
bi sen kalmışsın aslında kalbimi kırmadan saklayan
bi ellerin kalmış ellerime dokunmadan da sıcaklığını dokunduran
bi sen kalmışsın, düşünüyorum da bi sen warsın en yoklukta yanımda olan
artık sus deyip, ağlama diyen son insan..
susuşlar içindeydik..yollar içindeydik sen de ben de..
yol nerede? susan dudaklar nerede qece qece? bana bakan bi çift qöz vardı en son qözlerimde
ya onlar? onlar da mı senle?
beni tutamayan ellerin de mi senle? peki ya sen kimle? nerde? ne halde?
sorqulamadan yaşıyordun hayatı, izin ver de son hesabını keseyim..son hesapları alayım yüreğinden..
izin ver de bi defa bakayım,bi defa daha dokunayım ellerine tüm enqellerin içinden
izin ver de..duyayım son bi defa sesini..izin ver qitmeyim senden uzağa,kalayım yanında..bi daha yapmam söz deyim izin ver de..
bi defa tamam de, seveyim seni işte sonu nereye kadar qidecekse..
bi defa qel de, qeleyim nereye qötürüyorsa ayakların seni, sürükle beni ardından sessizce..
içine alamıyorsan da sığdır bavulunda bi yerlere..qötür beni qidebileceğin yerlerin en sensizine en bensizine..
ya da qel şimdi qece qece..kurtar beni bu çaresiziğimden..kurtar beni bu sessizliğimden
kurtar işte seni de beni de sonu olmayan hayallerden
onlar beni almadan sen qel de al beni benden...
alıntı
sana sölüyorum son lafları..sana bakıyorum son bakışlarımla..seni arıyorum kalan son yarımla..
bi sen kalmışsın aslında kalbimi kırmadan saklayan
bi ellerin kalmış ellerime dokunmadan da sıcaklığını dokunduran
bi sen kalmışsın, düşünüyorum da bi sen warsın en yoklukta yanımda olan
artık sus deyip, ağlama diyen son insan..
susuşlar içindeydik..yollar içindeydik sen de ben de..
yol nerede? susan dudaklar nerede qece qece? bana bakan bi çift qöz vardı en son qözlerimde
ya onlar? onlar da mı senle?
beni tutamayan ellerin de mi senle? peki ya sen kimle? nerde? ne halde?
sorqulamadan yaşıyordun hayatı, izin ver de son hesabını keseyim..son hesapları alayım yüreğinden..
izin ver de bi defa bakayım,bi defa daha dokunayım ellerine tüm enqellerin içinden
izin ver de..duyayım son bi defa sesini..izin ver qitmeyim senden uzağa,kalayım yanında..bi daha yapmam söz deyim izin ver de..
bi defa tamam de, seveyim seni işte sonu nereye kadar qidecekse..
bi defa qel de, qeleyim nereye qötürüyorsa ayakların seni, sürükle beni ardından sessizce..
içine alamıyorsan da sığdır bavulunda bi yerlere..qötür beni qidebileceğin yerlerin en sensizine en bensizine..
ya da qel şimdi qece qece..kurtar beni bu çaresiziğimden..kurtar beni bu sessizliğimden
kurtar işte seni de beni de sonu olmayan hayallerden
onlar beni almadan sen qel de al beni benden...
alıntı