Kavak Yelleri - Kavakyelleri.org

Tam Versiyon: Allah Uçak Kazası Vermesin
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2
Dün öğle saatlerinde İstanbul-Isparta seferini yapan uçak düşmüş, sağ çıkan olmamış.Çok üzücü bir durum.Allah uçak kazası vermesin, bi onun kurtuluşu yok...
eet ya inş bida böle olmaz sağ cıkan yok nebiçm iş ya Sad1
evet bende duydum bir kişi bile kurtulamamış ya çok üzücü bir durum
ben hiç dayanamıyorum bu haberlereSad1
evet gercekten cok üzücü ya....artik ucaga binmeye korkuyorum..insallah böyle birsey bir daha olmaz...
cuma günü okulumdan birinin babasının uçakta olduğunu öğrenmemizle tüm okula yaslı bir hava dağıldı.kızı ömründe görmemiş insanların bile gözleri dolu doluydu.çünkü herkes büyük ihtimalle "ya benim babam olsaydı.." gibi düşünceler içindeydi.
akşam evde pisi pisine hayatını kaybeden o talihsiz insanların isim listesine bakıyodum.hızlı hızlı göz gezdirirken onların sadece "isim" değil, birilerinin annesi,babası,evladı,arkadaşı,sevgilisi,dayısı,teyzesi,... olduğu çok ağır bi şekilde dank etti.üzülmekle yetinmemek gerekiyor, klasikse klasik,şu kazadan çıkarılacak öyle dersler var ki, ders çıkarmakla da yetinmemek gerekiyo,onları hemen,şimdi,şu an uygulamaya koymak gerekiyo.
Allah'tan hayatını kaybedenlere rahmet, sevenlerine sabır diliyorum,her ne kadar imkansız olsa da, bu gibi olayların son bulmasını, hiç değilse azalmasını umuyorum.
ya arkadaşlar ama herkes bu kazanın kompl oldugunu söluo bu araa gece 1 bucuk cıvarı dusmus ucak bu arada ucakda 6 bılım aamı varmıs ve ısparta ya bır arastırma yapmaya gıdıolarmıss sızcede bu ucagın hıc bır sey yokken dusmus olması kotu deılmı bu arada allah ucak kazası vermesın gercekten kımseye vermesn bu arada ucakta ölenlerın hepsının ellerı alınlarındaymıs basınctan ölduklerı söylenıo
(habertürk'de dınlemısstım))Biggrin1Biggrin1
ısparta'ya konferans için gidiyolardı demişlerdi.
evet ya cok üzücü bir olay aralarinda daha 1 yasina bile girmemis bir cocuk varmis allah sabir versin
tanidiklarini kayip eden ailelere... Sad1
yakınlarına baş sağlığı diliyorum burdan...Sad1Sad1Sad1
Sayfa: 1 2
Referans URL